неділя, 20 вересня 2015 р.

Домашня аджика!

Порядок дій наступний:

3 кілограми перцю болгарського - очистити та перемолоти на м'ясорубці,
300 грамів перцю гіркого - очистити та перемолоти на м'ясорубці,
500 грамів цукру,
100 грамів солі,
500 грамів оцту,
5 штук лаврового листя,
600 грамів томатної пасти.

Все це поставити на вогонь та варити на малому вогні протягом 1 години (з моменту закипання).

Тим часом поки вариться очистити та також перемолоти на м'ясорубці 8 головок часнику.

Після 1 години варіння додати 500 грамів олії ти варити ще 15 хвилин.
Після цього додати перемелений часник та ще проварити 10 хвилин.

Під час приготування постійно помішувати дерев'яною ложкою та на початку прибирати шуму.

Остудити та фасувати в баночки. Закрити можна пластмасовими кришками.
Взимку неперевершена страва до мяса та іншого...

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар