неділя, 20 вересня 2015 р.

Мариновані сливи!

Для маринування приготувати 7 кілограмів слив "угорки", очистити, помити, помістити у велику каструлю.

Окремо готуємо сироп:

- 750 грамів оцту та 1,5 кілограми цукру.

Сироп закип'ятити  і залити сливи. У цей же день, бажано через 12 годин, сироп злити, знову закип'ятити й знову ним залити сливи.

Так процедуру продовжувати протягом 7 днів, по 2 рази на день, зранку і ввечері: злити сироп, закип'ятити і залити сливи.

В останній день сливи розкласти у чисті скляні банки і залити гарячим сиропом-маринадом, закрити пластмасовими кришками.

При бажанні можна додати лаврового листя.

Відмінна штука на закуску! 

Смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар